Hoş geldiniz. Bu gün; 22.12.2014

Tayvan vizesi işlem süresi yapılan başvuru türüne göre ortlama 7 gün içerisinde sonuçlanmaktadır.Genellikle ticari vizeler 3 iş günü Tayvan turistik vize başvuruları 5 iş günü,Uzun süreli kalış tayvan vizesi  buna öğrenci ,çalışma izni vizesi ve evlilik vizesi örnek verilebilir ortalama 15 gün sürmektedir.

Seyahat planınızın aksamaması için tayvan vizesi başvurunuzu seyahat tarihinizden 2 hafta önce yapmanızı öneriyoruz

Emeklilerin Tayvan Turistik Vize başvurusu için istenilen belgeler aşağıdadır;
• Vize başvuru formu
• Pasaport
• 2 adet Biometrik resim
• Emekli Cüzdan Fotokopisi
• Şahsi Banka hesap cüzdanı fotokopisi
• Araç ruhsat ve tapu fotokopisi (Varsa)
• T.C kimlik fotokopisi
• Otel rezervasyonu
• Uçak bileti
• Seyahat sağlık sigortası

Devlet Dairesinde Çalışanlara İtalya Turistik Vize başvurusu için gereken evraklar aşağıdadır;
• Vize başvuru formu
• Pasaport
• 2 adet Biometrik resim
• Bağlı bulunduğu makamdan resmi görev yazısı
• Resmi kurum görev kimlik kartının fotokopisi (Varsa)
• Maaş bordrosu
• Banka hesap cüzdanı
• Evli olanlardan Evlenme cüzdanı fotokopisi yada Vukuatlı nüfus kayıt örneği
• T.C Kimlik fotokopisi
• Pasaportunuzun resimli kimlik sayfası ile birlikte varsa eski ve yeni pasapotunuzda daha önceden alınmış tüm Shengen ülkeleri vize fotokopileri
• Protokol yazısı (Sadece İzmir deki Konsolosluktan vize başvurusu yapacaklardan istenmektedir)
• Kredi Kartı ekstresi (Sadece İzmir deki Konsolosluktan vize başvurusu yapacaklardan istenmektedir)
• Otel rezervasyonu
• Uçak bileti
• Seyahat sağlık sigortası

Avukat-Doktor-Eczacı-Diş hekimi-Mühendislerin Tayvan Turistik Vize başvurusu için gereken evraklar aşağıdadır;
İşveren ise;
• Vize başvuru formu – Online olarak ve İngilizce doldurulmalıdır
• Pasaport
• 2 adet Biometrik resim
• Faaliyet Belgesi
• Vergi Levhası
• Meslek Kartı önlü fotokopisi
• Şahsi Banka hesap cüzdanı
• Araç ve tapu ruhsat fotokopisi (Varsa)
• Vize talep dilekçesi
• Otel rezervasyonu
• Uçak bileti
• Seyahat sağlık sigortası
SGK ya bağlı ise;
• Vize başvuru formu
• Pasaport
• 2 adet Biometrik resim
• Vize talep dilekçesi
• İmza Sirküleri
• Vergi Levhası fotokopisi
• Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
• Faaliyet belgesi fotokopisi
• SSK Giriş Bildirgesi
• Son üç aylık bordro
• SSK Hizmet Dökümü
• Şahsi Banka hesap cüzdanı fotokopisi
• T.C kimlik fotokopisi
• Otel rezervasyonu
• Uçak bileti
• Seyahat sağlık sigortası
Devlet memuru ise;
• Vize başvuru formu Online olarak ve İngilizce doldurulmalıdır
• Pasaport
• 2 adet Biometrik resim
• Bağlı bulunduğu devlet kurumundan alınmış görev belgesi ve izin kağıdı
• Meslek Kimlik kartı fotokopisi
• T.C Kimlik fotokopisi,
• Maaş bordrosu
• Şahsi Banka hesap cüzdanı fotokopisi
• Otel rezervasyonu
• Uçak bileti
• Seyahat sağlık sigortası

Şirket ve Firma sahiplerinin Tayvan Turistik vize başvuruları için istenilen evraklar aşağıdadır;
• Vize başvuru formu
• Pasaport
• Vize talep dilekçesi
• İmza Sirküleri
• Vergi Levhası fotokopisi
• Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi
• Faaliyet belgesi
• 2 adet Biometrik resim
• Banka hesap cüzdanı fotokopisi
• T.C kimlik fotokopisi
• Otel rezervasyonu
• Uçak bileti
• Seyahat sağlık sigortası

Copright Alanı text bilgileriniz & Copy 2013Tayvan Vizesi Hakkında Bilgi Alabileceğiniz Vize Platformu. | Site Haritası